Over CV Atelier

Ik ben Paulien van Bunnik, aangenaam! In 2015 heb ik CV Atelier opgericht, en sinds 2018 word ik versterkt door Marjoleine Visscher. Inmiddels hebben wij ruim 500 cv ontwerpen mogen maken!

Kort maar krachtig, creatief en persoonlijk

Met een overzichtelijke en opvallende lay-out weten we de aandacht van de lezer te trekken én vast te houden. Onze kracht is het versimpelen, versterken en weergeven van jouw persoonlijke toegevoegde waarde. Een aantal voorbeelden vind je in ons portfolio. Wij maken onze cv ontwerpen in MS Word, je ontvangt dus een bewerkbaar document!

Onze cv’s worden zeer positief ontvangen door recruiters en werkgevers, waardoor onze klanten snel worden uitgenodigd op gesprek. Dit is de eerste goede stap richting die droombaan. Een aantal van deze ervaringen vind je bij onze referenties

Wat kunnen we nog meer voor je betekenen?

Naast persoonlijke cv ontwerpen kunnen we je ook helpen met het schrijven van een sterke sollicitatiebrief en het optimaliseren van je LinkedIn profiel. Ook organiseren we regelmatig workshops ‘Ontwerp je eigen cv!’ waarin je zelf aan de slag kunt. 

Wil je graag 1-op-1 persoonlijk begeleid worden in jouw zoektocht? Sinds 2017 bied ik met WERK aan jouw MERK een volledige training Personal Branding aan in één dag, op locatie of aan jouw eigen keukentafel! 

Ben je benieuwd wat we voor jou persoonlijk kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op

Partners

CV Atelier werkt onder andere samen met:

Randstad HR Solutions  WERK aan jouw MERK  Elsje Grafisch Ontwerp  FRISS communicatieprojecten  dit-ben-ik.nu