FREELANCERS

STORTVLOED AAN OPDRACHTEN!

Ben je een baas in jouw vakgebied, maar lukt het je niet dit over te brengen op papier? Als freelancer beschik je al snel over een lange lijst aan opdrachtgevers en projecten. Ik laat kort maar krachtig jouw toegevoegde waarde zien in een cv op maat, in je eigen huisstijl. Heb je die nog niet? Geen probleem! Kijk eens bij mijn 1-op-1 training van werk aan jouw merk. 

 

MAG IK AAN DE SLAG MET JE CV?

Leuk! Dit is – in het kort – mijn werkwijze:

u

1. VRAGENLIJST

Je ontvangt digitaal wat vragen die mij een goed beeld geven van je merkidentiteit en je ideale klant. Dit vertaal ik naar een sterk profiel, waarop ik de rest van mijn ontwerp baseer.

l

2. CONCEPTVERSIE

Met jouw input maak ik binnen 1 à 2 weken de eerste opzet voor je cv. Heeft het spoed in verband met een opdracht? Laat het me weten, dan kijk ik wat mogelijk is!

h

3. EINDVERSIE

Jouw feedback verwerk ik tot we een definitieve versie hebben waar je 100% achter staat. Je ontvangt deze in PDF- én Word-formaat, inclusief een bijpassend briefsjabloon. 

KLANTERVARING

Kathleen: “Wanneer je zeker niet de enige bent die reageert op een interim HR-opdracht, is het belangrijk dat je cv opvalt. Ook als ervaringsdeskundige is het dan goed om de hulp van een échte specialist in de persoon van Paulien in te schakelen. Slechts aan de hand van een aantal basisvragen en het doornemen van mijn ‘oude cv’ wist Paulien in één keer de spijker precies op de kop te slaan.

Het resultaat mag er zijn en ik heb al vele complimenten ontvangen. Met dank aan Paulien valt mijn cv nu meer op en ziet de lezer in één A4 wat ik te bieden heb.”

 

KLANTERVARING

Britt: “Ik werk al 7 jaar als interim adviseur, trainer en projectmanager en kreeg mijn vele opdrachten maar niet overzichtelijk in mijn cv. Paulien vond een manier om kort en bondig te laten zien wat mijn toegevoegde waarde en werkwijze is, in een op maat gemaakt ontwerp dat bij mij persoonlijk én bij mijn huisstijl past. Ik ben er ontzettend blij mee en raad Paulien dan ook regelmatig aan bij collega’s!”

INFORMATIE EN TARIEVEN

Naast een cv ontwerp op maat, kan ik je ook helpen met het optimaliseren van je LinkedIn profiel en/of je brieven, zodat je je personal brand nog verder versterkt. Ik adviseer je graag wat het beste aansluit bij jouw situatie!

Deze tarieven zijn exclusief BTW.

MEER INSPIRATIE?

In mijn portfolio vind je een greep uit de 700 cv ontwerpen die ik tot nu toe maakte. Alles is mogelijk, ieder cv is uniek!