Referenties

Pieternel

PIETERNEL: “Met aandacht, precisie en enthousiasme weet Paulien een cv te maken dat echt bij je past. Ieder mens is uniek, zo is ook ieder cv uniek bij haar. Samen ga je op zoek een passende stijl, vorm en thema. Ze gaat net zo lang door totdat jij tevreden bent met het resultaat. Als Loopbaanadviseur bij Randstad Hr Solutions heb ik al vele malen de diensten van Paulien ingezet voor de mensen die ik begeleid, stuk voor stuk zijn zij tevreden met het eindresultaat.”

foto-lianne

LIANNE: “Paulien maakt voor kandidaten van Randstad HR Solutions hele mooie arbeidsmarktconforme cv’s op één A4. Ze is creatief, werkt snel en zorgt voor versnelling in begeleidingstrajecten! Daarnaast zet ik haar in om uitgebreide LinkedIn-profielen te maken die passen bij de uitstraling van het cv. Ik kan Paulien van harte aanbevelen als creatieve cv-coach, maar ook als persoon om mee samen te werken!”

Caroline Waanders TRS.Heijdendael2 (002)

CAROLINE: “Heel erg blij met mijn stijlvolle cv!  Bijzonder knap om veel informatie toch overzichtelijk, rustig en duidelijk op één A4’tje te plaatsen. Paulien heeft een frisse kijk, denkt mee en komt met creatieve en mooie oplossingen. Snel, professioneel en sympathiek! Ik kan Paulien en CV Atelier van harte aanbevelen.”

JANE: “Ik krijg altijd super positieve reacties over mijn cv en brief! Zelfs als ik niet de juiste persoon voor de functie zou zijn krijg ik te horen ‘Wat een mooi beknopt maar volledig cv’!”

els

ELS: “Had ik het maar eerder van het bestaan van Paulien geweten. Dat had vele uren gedoe en gehannes bij het maken van een mooi cv voorkomen. Al mijn ervaring op één A4 krijgen, op een leesbare manier en in een mooi format, vond ik erg lastig. Gelukkig is dat nu juist de kracht van Paulien en had zij snel en adequaat een mooi cv voor mij gemaakt. In de korte samenwerking met Paulien heb ik haar ervaren als creatief, snel, adequaat, pro-actief en goed in haar vak!”

clipboard01

HANNAH: “Ik heb Paulien leren kennen als een betrouwbaar persoon in haar werkveld; ze begrijpt wat je nodig hebt, voelt de gewenste look & feel feilloos aan en levert snel en kwalitatief werk af. Sympathiek en stijlvol, dat is Paulien en dat voert zij door in alle facetten van CV Atelier. Een waardevolle toevoeging aan ieders netwerk.”

DSCN0416 (2) (2)

RENÉ: “Mijn cv was “old school”. Paulien heeft het een eigentijdse “look” gegeven en de essentie er goed laten uitspringen. Ik heb nu een cv waar ik mee voor de dag kan komen. Verder heeft ze mijn sollicitatiebrief flink onder handen genomen en mij van de nodige tips voorzien. Paulien is iemand die zich aan de gemaakte afspraken houdt en snel schakelt. Knap staaltje werk hoor, een aanrader voor iedereen die een goede eerste indruk wil maken.” 

clipboard02

NANCY: “Paulien heeft op een professionele manier twee cv’s voor mij gemaakt. Een formele en informele. Ook heeft zij voor mij een cv website ontworpen. Deze doet het erg goed en wordt gecomplimenteerd als erg origineel door de bedrijven die hem hebben gezien. Het was erg prettig samenwerken met Paulien van CV Atelier. Zeker de moeite waard!”

clipboard03

ELLEN: “Paulien is een echte aanrader, zij heeft op een heldere, krachtige, professionele manier een prachtig cv voor mij gemaakt. Dit in een zeer korte tijd, in goed overleg, is een prachtig product ontstaan waar ik al heel veel complimenten over heb gehad en erg blij mee ben!” 

 

clipboard05

NORA: “Paulien is echt een professional! Ze heeft goed naar me geluisterd . Al snel had ze mijn cv klaar. Hij was erg mooi geworden. In een mum van tijd werd ik uitgenodigd. Ze wou graag weten of ik zou worden aangenomen. Uiteindelijk na een paar sollicitatiegesprekken heb ik binnen een paar maanden nu mijn ideale baan gevonden. Kortom, CV Atelier is zeker een aanrader!”

Merjem

MERJEM: “Paulien heeft een mooi opvallend cv en een professioneel en volledig Linkedin-profiel voor me gemaakt. Paulien heeft aan een half woord genoeg. Ze werkt snel en houdt zich aan afspraken. Ik vond het erg prettig om met Paulien te werken, de communicatie was efficiënt en het hele proces heeft me heel weinig inspanning gekost.”

Lotte

LOTTE: “Paulien heeft een ontzettend gaaf cv gemaakt voor mij. De service was uitstekend, snel en het eindresultaat was verrassend en typisch Lotte. Ik raad  Paulien absoluut aan!” 

sjw

SUK JIN: “Door mijn nieuwe cv ben ik meteen bij twee van de drie sollicitaties uitgenodigd voor een eerste gesprek. Beide keren kreeg ik een compliment over de vormgeving van mijn cv; aansprekend, creatief en persoonlijk. Met dit cv ben ik ervan overtuigd dat ik binnenkort die droombaan ga binnenslepen!”

IMG_4060

TATIANA: “Vanuit haar bedrijf CV Atelier heeft Paulien me geholpen aan een heel mooi en origineel ontworpen cv, compleet met fijne professionele foto’s. De samenwerking was erg prettig! Paulien is een echte aanpakker die snel reageert en open staat voor alle vragen. Ze weet duidelijk waar ze mee bezig is en doet dit met veel plezier!”

IMG_20151010_182238 (1)

AMY: “Ik had een vrij lang cv met veel tekst en vond het moeilijk om al die informatie in een mooie, aantrekkelijke vorm te gieten. Met behulp van Paulien zien mijn cv en motivatiebrief er nu veel meer gestroomlijnd uit, en lekker opvallend in vergelijking met alle andere standaard cv’s!”

CHANTAL: “Mijn cv was veel te lang, en absoluut niet aantrekkelijk voor de lezer. Paulien heeft hiervan een mooie, beknopte, overzichtelijke samenvatting weten te maken, die er ook nog eens strak uitziet. Een hele fijne samenwerking resulterend in een kick-ass cv. Zeker de moeite waard!”