REFERENTIES

ANDEREN OVER MIJ

Samenwerken met zoveel enthousiastelingen is één van de leukste onderdelen van mijn werk! Dit zeggen zij over mij, bedankt voor deze mooie woorden! In verband met privacy zijn alleen de voornamen vermeld.

Wendy: “Samenwerken met Paulien is een feestje! Met haar enthousiasme en bruisende ideeën komt ze direct tot de kern van jouw verhaal. Ze heeft, zoals ze zelf zegt, een ‘passie voor vakidioten’, dat spat er vanaf! Paulien ziet snel wat jou onderscheidt en vertaalt dat gelijk in woord en beeld. Of het nu gaat over je cv of over hoe je jezelf presenteert, Paulien haalt je essentie naar boven en geeft daar kleur aan. Zoek je een professional die jou verder helpt in je Personal Branding neem dan contact met haar op, ik garandeer je dat je daar blij van wordt!”

René: “Mijn cv was “old school”. Paulien heeft het een eigentijdse “look” gegeven en de essentie er goed laten uitspringen. Ik heb nu een cv waar ik mee voor de dag kan komen. Verder heeft ze mijn sollicitatiebrief flink onder handen genomen en mij van de nodige tips voorzien. Paulien is iemand die zich aan de gemaakte afspraken houdt en snel schakelt. Knap staaltje werk hoor, een aanrader voor iedereen die een goede eerste indruk wil maken.”

Ilona: “Ik zet Paulien graag en veel in om cv’s te maken voor mijn kandidaten. Zij verrast me altijd snel met een treffend ontwerp en kernachtig profiel en biedt advies en extra’s die ondersteunend en motiverend zijn. Heerlijke samenwerking!”

Peter: “Paulien heeft mijn cv (en LinkedIn) voorzien van de juiste look and feel. Daarnaast heeft ze mijn teksten nog bondiger, pakkender en orgineler gemaakt. Met zo’n cv sta je al 1-0 voor. En ja: ook een mooi compliment van mijn nieuwe werkgever tijdens het gesprek ontvangen over het cv!”

Els: “Had ik maar eerder van het bestaan van Paulien geweten. Dat had vele uren gedoe en gehannes bij het maken van een mooi cv voorkomen. Al mijn ervaring op 1 A-4 krijgen op een leesbare manier en in een mooi format vond ik erg lastig. Gelukkig is dat nu juist de kracht van Paulien en had zij snel en adequaat een mooi cv voor mij gemaakt. In de korte samenwerking met Paulien heb ik haar ervaren als creatief, snel, adequaat, pro-actief en goed in haar vak!”

Lianne: “Paulien maakt voor kandidaten van Randstad HR Solutions hele mooie arbeidsmarkt-conforme cv’s op één A4. Ze is creatief, werkt snel en zorgt voor versnelling in begeleidingstrajecten! Daarnaast zet ik haar in om uitgebreide LI-profielen te maken die passen bij de uitstraling van het cv of voor het maken van een website voor een startend ZZP-er. Ik kan Paulien van harte aanbevelen als creatieve CV-coach, maar ook als persoon om mee samen te werken!”

Ellen: “Paulien is een echte aanrader, zij heeft op een heldere, krachtige, professionele manier een prachtige CV voor mij gemaakt. Dit in een zeer korte tijd, in goed overleg, is een prachtig product ontstaan waar ik al heel veel complimenten over heb gehad en erg blij mee ben!”

Caroline: “Heel erg blij met mijn stijlvolle cv!  Bijzonder knap om veel informatie toch overzichtelijk, rustig en duidelijk op één A4’tje te plaatsen. Paulien heeft een frisse kijk, denkt mee en komt met creatieve en mooie oplossingen. Snel, professioneel en sympathiek! Ik kan Paulien en CV Atelier van harte aanbevelen.”

Mark: “Vanuit Randstad HR Solutions begeleid ik werkzoekenden naar een nieuwe baan. Hierbij is een goede presentatie van de werkzoekende belangrijk, waaronder het cv. Binnen ons team hadden wij expertise op de inhoud van het cv, maar niet op de layout. Om die reden zijn wij in contact gekomen met het bedrijf CV Atelier van Paulien van Bunnik. Een schot in de roos! Door haar vormgeving, aanpassen van teksten en kennis van waar recruiters op letten, werd het niveau van de cv’s vele malen groter. Een jaar later heeft Randstad besloten om dit in eigen beheer te gaan doen, waarbij Paulien de vaste medewerkers is gaan trainen. Je kan dus wel zeggen dat Paulien impact heeft gehad op de manier hoe Randstad op dit moment werkt. Ik kan Paulien van harte aanraden! Haar aanpak bij het maken van cv’s is persoonlijk, waardoor het resultaat een beste versie van jezelf wordt.”

Jacqueline: “Hoe vat je 30 jaar werkervaring kort samen? Ik wil mijn toegevoegde waarde sneller duidelijk hebben voor de lezer én kleur bekennen. Zonder mooie ervaringsjaren te kort te doen en… het moet er ook leuk uit zien. Ik besloot gebruik te maken van de expertise van Paulien. Precies wat ik nodig had, die frisse en creatieve blik voor mijn nieuwe aanpak. Voortvarend wist ze tegen ‘monumentale muurtjes’ aan te schoppen (ja… die waren er en juist Paulien mocht dat). Mét aandacht en respect! Het eindresultaat mag er zijn. Superblij met het resultaat en op naar de volgende stap in mijn carrière! Een aanrader!”

Pieternel: “Met aandacht, precisie en enthousiasme weet Paulien een cv te maken dat echt bij je past. Ieder mens is uniek, zo is ook ieder cv uniek bij haar. Samen ga je op zoek een passende stijl, vorm en thema. Ze gaat net zo lang door totdat jij tevreden bent met het resultaat. Als Loopbaanadviseur bij Randstad Hr Solutions heb ik al vele malen de diensten van Paulien ingezet voor de mensen die ik begeleid, stuk voor stuk zijn zij tevreden met het eindresultaat.”

Marieke: “Het cv dat Paulien voor mij gemaakt heeft was direct precies wat ik wilde, maar was mijzelf nooit gelukt! Duidelijk en overzichtelijk op 1 A4’tje en toch mooi en opvallend. Bedankt voor het mooie cv Paulien!”

Nancy: “Paulien heeft voor mij twee cv’s gemaakt vanuit CV Atelier. We hebben gekozen voor een formele en informele en een daarbij behorend sjabloon voor een motivatiebrief. Ook de foto’s die hiervoor nodig waren heeft zij zelf geschoten. Erg fijn werken met Paulien en zeker een aanbeveling waard! Heel veel complimenten ontvangen, en inmiddels een nieuwe baan. Ben ervan overtuigd dat mijn duidelijke cv daar aan bijgedragen heeft.”