WERKZOEKENDEN

OP NAAR JE DROOMBAAN!

Wist je dat jouw eerste indruk binnen een paar seconden gemaakt is? Je cv moet dus in één oogopslag laten zien wat je unieke toegevoegde waarde is. Met mijn ontwerpen spat jouw persoonlijkheid van het papier, in beeld én in tekst! Ik ga op zoek naar de rode draad in je loopbaan en vertaal dit naar een overzichtelijk en opvallend cv ontwerp. 

 

MAG IK AAN DE SLAG MET JE CV?

Leuk! Dit is – in het kort – mijn werkwijze:

u

1. VRAGENLIJST

Je ontvangt digitaal wat vragen die mij een goed beeld geven van wie je bent en waar je naar toe wilt. Dit vertaal ik naar een sterk profiel, waarop ik de rest van mijn ontwerp baseer.

l

2. CONCEPTVERSIE

Met jouw input maak ik binnen 1 à 2 weken de 1e opzet van je cv, deze ontvang je in PDF. Spoed in verband met een sollicitatie? Laat het me weten, dan kijk ik wat mogelijk is!

h

3. EINDVERSIE

Jouw feedback verwerk ik tot we een definitieve versie hebben waar je 100% achter staat. Je ontvangt deze in PDF- én Word-formaat, inclusief een bijpassend briefsjabloon. 

KLANTERVARING

Anke: “Als er iets belangrijk is bij het solliciteren, is het dat je trots kunt zijn op je cv. Een mooi cv geeft je extra zelfvertrouwen en maakt solliciteren leuker. Een maand nadat ik het prachtige nieuwe ontwerp van Paulien ontving, heb ik al een nieuwe aanstelling. Ik weet zeker dat het mooie cv heeft bijgedragen. De online samenwerking en aanpak van Paulien was helder, duidelijk en… persoonlijk!”

KLANTERVARING

Ila: “Wat ben ik blij met mijn huidige cv. Het is Paulien gelukt om de essentie uit mijn werkervaringen te halen en dit beknopt en leesbaar in een fris uitziend cv te plaatsen. Het was echt een uitdaging, enerzijds vanwege mijn lange carrière en daarmee meerdere werkgevers en anderzijds de verschillende functies en rollen die ik heb vervuld. Het resultaat mag er zijn en ik heb er al vele complimenten over gekregen!”

 

KLANTERVARING

Rianne: “Ik had nooit verwacht dat mijn CV er zó anders uit kon zien! Een echte transformatie. Paulien heeft uitstekend geluisterd naar mijn wensen, en heeft op basis daarvan creatieve oplossingen en ideeën voorgesteld. Ik ben erg tevreden met de samenwerking en het resultaat.”

INFORMATIE EN TARIEVEN

99% van mijn klanten denkt dat hun cv niet op één pagina past, in 90% van de gevallen lukt dit echter makkelijk! Ik adviseer je graag wat in jouw geval het beste past. Naast een cv ontwerp op maat, kan ik je ook helpen met het optimaliseren van je LinkedIn profiel en/of je motivatiebrieven, zodat je je personal brand nog verder versterkt. 

Deze tarieven zijn exclusief BTW.

NB: Veel werkgevers hebben opleidingsbudget voor hun werknemers, je kunt navragen of je hiervoor in aanmerking komt. Ontslagen of boventallig? Dan kun je je transitievergoeding hier ook voor inzetten!

LIEVER IN ÉÉN DAG KLAAR?

Met werk aan jouw merk bied ik een 1-op-1 training in Personal Branding. We kunnen dan sneller (en verder) de diepte in, zodat je binnen één dag een uniek cv, brief en LinkedIn profiel hebt! Bekijk de website voor meer info!

 

MEER INSPIRATIE?

In mijn portfolio vind je een greep uit de 700 cv ontwerpen die ik tot nu toe maakte. Alles is mogelijk, ieder cv is uniek!