BEDRIJVEN

LAAT JOUW MENSEN SHINEN!

Je kandidaten of medewerkers optimaal presenteren? Ik laat zien wat ieders unieke talenten zijn in een cv template op maat, bijvoorbeeld in jullie eigen huisstijl. Zo creëer je uniformiteit en een professionele uitstraling, én je laat ieders individuele talenten zien. Het vullen van deze cv’s kun je aan mij overlaten, of ik train je medewerkers om dit zelf te doen!

 

SAMENWERKEN?

Leuk! Ik kom graag bij jullie langs om deze twee opties te bespreken:

h

CV TEMPLATE MET HANDLEIDING

Samen bepalen we de meest geschikte indeling en uitstraling voor jullie cv’s. Ik ontwikkel binnen een week 3 conceptversies. Met jullie input creëer ik de definitieve versie en een handleiding, met tips om het template zelf te vullen in MS Word, óf ik train je medewerkers in één dag in het schrijven van cv’s.

l

MAATWERK PER CV

Besteed je het schrijven liever aan mij uit? In dat geval creëren we samen eerst jullie cv template, die ik vervolgens per kandidaat of medewerker op maat maak (middels een intakeformulier). Ik highlight ieders unieke toegevoegde waarde en expertisegebieden in een kort maar krachtig cv, met een sterke profieltekst. 

KLANTERVARING

Mathilde: “Met House of Beta zoeken we altijd de juiste match voor onze klanten. We vroegen CV Atelier om een cv template te ontwikkelen in onze stijl waarin de kennis, toegevoegde waarde en persoonlijkheid van onze professionals het beste tot haar recht zou komen.

CV Atelier maakte de vertaalslag naar een prachtig format, waarin al onze wensen zijn vertaald. Dank voor jullie advies, de snelheid en professionaliteit waarmee jullie ons cv hebben ontwikkeld en jullie enthousiasme!”

KLANTERVARING

Leonie: “CTRL-F zorgt voor de perfecte match tussen professionals en organisaties in de financiële wereld. Hierbij is een optimale presentatie van de professionals essentieel! CV Atelier maakte een cv template op maat, met de focus op de unieke toegevoegde waarde van iedere kandidaat én in de eigen onderscheidende huisstijl van CTRL-F. Bedankt voor de leuke samenwerking en het mooie resultaat!”

KLANTERVARING

Maarten: “Als onderdeel van de allin propositie geven wij onze associates een remake van het cv. Wij vinden het belangrijk dat onze associates goed onder de aandacht komen bij onze opdrachtgevers. Men moet direct een match zien met de opdracht, daarom zijn zowel de layout als de profieltekst, skills en expertise uiterst belangrijk. Paulien helpt ons hierbij. Zij werkt creatief, precies en lekker snel. Onze opdrachtgevers geven altijd een compliment over de opzet en informatiewaarde van onze cv’s. Paulien, bedankt voor je hulp en dienst!!”

OFFERTE OP MAAT

Interesse in een cv template of -training? Ik kom graag een keer persoonlijk bij je langs om de mogelijkheden te bespreken, daarna ontvang je een offerte op maat. Neem gerust contact met me op!

 

ZIJ GINGEN JE VOOR

Voor onderstaande opdrachtgevers verzorgde ik een cv template en/of training op maat: