OVER

HOI, IK BEN PAULIEN!

Sinds 2015 heb ik 700 mensen een stapje dichter bij hun droombaan mogen helpen! En dit is absoluut míjn droombaan; schrijven, vormgeven, en anderen het zelfvertrouwen geven om echt zichzelf te zijn en dit te laten zien aan de buitenwereld. Het is eng om jezelf anders dan anderen te presenteren, maar dat valt dan ook op. Oftewel; be a pop of color in a black and white world!

Ben jij ook kneiterenthousiast over je (toekomstige) werk? En je weet waarom mensen jóu moeten hebben, maar je krijgt dit niet op papier? I’ve got your back! Ik krijg energie van mede-vakidioten, en van mensen die los durven te laten “hoe het hoort”. Om authenticiteit kun je niet heen, je moet alleen een manier vinden om dit te laten zien!

 

WAT IS MIJN SUPERPOWER?

Ik herken snel wat jou onderscheidt van de massa, en vertaal dit naar een sterk cv door te:

u

1. VERSIMPELEN

Wat zijn je kernwaarden?

2. VERTALEN

Naar een aansprekend merk

z

3. VERSTERKEN

Consequent in beeld en tekst

Dit doe ik voor werkzoekenden, freelancers en bedrijven. Ik creëer sterke personal brands, niet alleen in de vorm van cv’s, maar ook op LinkedIn en in brieven. Daarnaast train ik loopbaanprofessionals in het ontwerpen en schrijven van onderscheidende cv’s. Ga je liever wat meer de diepte in? Je kunt ook een volledige dag met mij aan de slag met je personal branding. Met werk aan jouw merk bied ik 1-op-1 trainingen aan, gewoon bij jou aan de keukentafel!

Ik werk zowel voor particulieren als grotere opdrachtgevers (o.a. Randstad HR Solutions, UWV, KPN, ABN AMRO) en werk samen met diverse loopbaancoaches. Meer informatie over mijn achtergrond vind je op mijn LinkedIn profiel. Hebben we al een connectie?

ALS IK NIET MET CV’S BEZIG BEN..

..ben ik gezellig thuis in Groenekan met Floris, Mick (4) en Robyn (2) of met vrienden en familie. Ik word erg blij van een latte macchiato met een taartje, Netflix of bioscoop, en ga graag naar het strand of bos. Op vrije dagen zijn wij dan ook vaak bij ons tweede huisje in Zeewolde te vinden!

 

LET’S DO A LATTE!

Nader kennismaken en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Daar sta ik altijd voor open als mijn agenda het toelaat (ik werk op ma/wo/do). In ieder geval leuk om vast online kennis te maken; voeg je me toe op LinkedIn?