OVER

PAULIEN VAN BUNNIK, AANGENAAM!

Sinds 2015 mocht ik ruim 700 mensen aan hun droombaan helpen met unieke cv’s op maat. En dit is absoluut míjn droombaan; mooie dingen maken en anderen zelfvertrouwen geven. Ik herken snel wat jou onderscheidt van de massa en vertaal dit naar een aansprekend cv!

Ben jij ook kneiterenthousiast over je (toekomstige) werk? En je weet waarom mensen jóu moeten hebben, maar je krijgt dit niet op papier? I’ve got your back! Ik krijg energie van mede-vakidioten, en van mensen die los durven te laten “hoe het hoort”. Om authenticiteit kun je niet heen, je moet alleen een manier vinden om dit te laten zien!

 

WAT IS MIJN SUPERPOWER?

Ik herken snel wat jou onderscheidt van de massa, en vertaal dit naar een sterk cv door te:

u

1. VERSIMPELEN

Wat zijn je kernwaarden?

2. VERTALEN

Naar een aansprekend merk

z

3. VERSTERKEN

Consequent in beeld en tekst

Ik creëer daarmee sterke personal brands in de vorm van unieke cv’s op maat, eventueel aangevuld met een matching LinkedIn profiel en motivatiebrieven. In mijn online cv training leer ik je ook hoe je zélf een ijzersterk cv kunt maken. Het is namelijk niet alleen superleuk om te doen, het geeft je ook een hoop zelfkennis en zelfvertrouwen!

Daarnaast maak ik cv templates op maat voor bedrijven en geef ik training aan (loopbaan)professionals in het ontwerpen en schrijven van onderscheidende cv’s, bijvoorbeeld voor hun kandidaten of voor hun collega’s.

Ik werk zowel voor particulieren als grotere opdrachtgevers (o.a. Randstad HR Solutions, UWV, KPN, ABN AMRO) en werk samen met diverse loopbaancoaches. Meer informatie over mijn achtergrond vind je op mijn LinkedIn profiel. Hebben we al een connectie?

ALS IK NIET MET CV’S BEZIG BEN..

..ben ik gezellig thuis in Groenekan met Floris, Mick (4) en Robyn (3) of met vrienden en familie. Ik word erg blij van een latte macchiato met een taartje, Netflix of bioscoop, en ga graag naar het strand of bos. Op vrije dagen zijn wij dan ook vaak bij ons tweede huisje in Zeewolde te vinden!

 

LET’S CONNECT!

Nader kennismaken en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Daar sta ik altijd voor open als mijn agenda het toelaat (ik heb structureel tijdtekort haha!). In ieder geval leuk om vast online kennis te maken; voeg je me toe op LinkedIn?