CV OP MAAT

OP NAAR JE DROOMBAAN!

Jouw eerste indruk is binnen een paar seconden gemaakt. Het is dus belangrijk dat je in één oogopslag laat zien wat jouw unieke toegevoegde waarde is. Met onze overzichtelijke en persoonlijke ontwerpen, spat jij van het papier. In beeld én in tekst!

We zien je cv als een marketingdocument; we kijken hoe we jou het beste kunnen “verkopen” door je unieke persoonlijke eigenschappen te laten zien. Ieder ontwerp maken we from scratch, inmiddels mochten we er ruim 700 maken! Of je nu zelf een specifiek idee in gedachten hebt, je eigen logo of huisstijl er in wil verwerken of ons helemaal de vrije hand geeft; it’s all good!  

 

MOGEN WE AAN DE SLAG MET JE CV?

Leuk! Dit is – in het kort – onze werkwijze:

u

1. HOI! WIE BEN JIJ?

Je ontvangt een digitale vragenlijst, met precies die vragen die ons een goed beeld geven van je persoonlijkheid en ambities. Dit vertalen we naar beeld én tekst.

l

2. CONCEPTVERSIE

Met jouw input maken we binnen 1 à 2 weken de 1e opzet van je cv. Deze ontvang je in PDF-formaat. Spoed in verband met een sollicitatie? Laat het ons weten! 

h

3. EINDVERSIE

Jouw feedback verwerken we tot we een definitieve versie hebben waar je 100% achter staat. Je ontvangt deze in PDF- én Word-formaat, inclusief een bijpassend briefsjabloon. 

KLANTERVARING

Anke: “Als er iets belangrijk is bij het solliciteren, is het dat je trots kunt zijn op je cv. Een mooi cv geeft je extra zelfvertrouwen en maakt solliciteren leuker. Een maand nadat ik het prachtige nieuwe ontwerp van Paulien ontving, heb ik al een nieuwe aanstelling. Ik weet zeker dat het mooie cv heeft bijgedragen. De online samenwerking en aanpak van Paulien was helder, duidelijk en… persoonlijk!”

KLANTERVARING

Ila: “Wat ben ik blij met mijn huidige cv. Het is Paulien gelukt om de essentie uit mijn werkervaringen te halen en dit beknopt en leesbaar in een fris uitziend cv te plaatsen. Het was echt een uitdaging, enerzijds vanwege mijn lange carrière en daarmee meerdere werkgevers en anderzijds de verschillende functies en rollen die ik heb vervuld. Het resultaat mag er zijn en ik heb er al vele complimenten over gekregen!”

 

KLANTERVARING

Britt: “Ik werk al 7 jaar als interim adviseur, trainer en projectmanager en kreeg mijn vele opdrachten maar niet overzichtelijk in mijn cv. Paulien vond een manier om kort en bondig te laten zien wat mijn toegevoegde waarde en werkwijze is, in een op maat gemaakt ontwerp dat bij mij persoonlijk én bij mijn huisstijl past. Ik ben er ontzettend blij mee en raad Paulien dan ook regelmatig aan bij collega’s!”

 

KLANTERVARING

Kathleen: “Wanneer je zeker niet de enige bent die reageert op een interim HR-opdracht, is het belangrijk dat je cv opvalt. Ook als ervaringsdeskundige is het dan goed om de hulp van een échte specialist in de persoon van Paulien in te schakelen. Slechts aan de hand van een aantal basisvragen en het doornemen van mijn ‘oude cv’ wist Paulien in één keer de spijker precies op de kop te slaan.

Het resultaat mag er zijn en ik heb al vele complimenten ontvangen. Met dank aan Paulien valt mijn cv nu meer op en ziet de lezer in één A4 wat ik te bieden heb.”

INFORMATIE EN TARIEVEN

99% van onze klanten denkt dat hun cv niet op één pagina past, in 90% van de gevallen lukt dit echter makkelijk! We adviseren je graag wat in jouw geval het beste past. 

NB: Veel werkgevers hebben opleidingsbudget voor hun werknemers, je kunt navragen of je hiervoor in aanmerking komt. Ontslagen of boventallig? Dan kun je je transitievergoeding hier ook voor inzetten!

Deze tarieven zijn inclusief BTW.

LIEVER IN ÉÉN DAG KLAAR?

Dat kan! In ons online atelier leert Paulien jou om zélf een sterk cv te schrijven en ontwerpen! Niet alleen superleuk om te doen, het geeft je ook een stuk meer zelfkennis en zelfvertrouwen 😊 Investering: € 175,- incl. BTW, klik hier om direct aan de slag te gaan.

 

MEER INSPIRATIE?

In ons portfolio vind je een greep uit de ruim 700 cv ontwerpen die we tot nu toe maakten. Alles is mogelijk, ieder cv is uniek!