CV COACHING

STOP MET SOLLICITEREN, START MET JEZELF PRESENTEREN

Wat is jouw unieke toegevoegde waarde? Als je dit goed zichtbaar weet te maken, onderscheidt jij je direct van je concurrentie. Jij hoeft niet meer op zoek, je wordt gevónden. Het mooiste compliment dat een klant mij kan geven? “Wow ben ik dit?”. Ja dit ben jij! Op je best! Heerlijk om iedereen daarna vol zelfvertrouwen weer de arbeidsmarkt te zien bestormen.

Ik zie je cv als een marketingdocument; ik kijk hoe ik jou het beste kan “verkopen” door je unieke persoonlijke eigenschappen te highlighten. Met een overzichtelijk en persoonlijke cv ontwerp van mij, spat jij van het papier. In beeld én in tekst. Ieder ontwerp maak ik from scratch, inmiddels mocht ik er ruim 700 maken.

En hoe consistenter je jezelf laat zien, hoe sterker jouw personal brand. Ik trek dezelfde lijn daarom voor je door naar je LinkedIn profiel en motivatiebrieven, en we bepalen samen jouw sollicitatiestrategie. 

Voor cv’s op maat heb ik beperkte ruimte (max. 2 per maand), ik kijk dus vooraf altijd of we een goede match zijn. Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

 

GAAN WE SAMEN AAN DE SLAG?

Leuk! Dit is – in het kort – mijn werkwijze:

u

1. HOI! WIE BEN JIJ?

We plannen een telefonische of online meeting, waarin ik je 100.000 vragen stel om een goed beeld te krijgen van jouw persoonlijkheid, unieke toegevoegde waarde en ambities. Deze vertaal ik naar tekst én beeld.

l

2. CONCEPTVERSIE

Met jouw input maak ik binnen 1 à 2 weken de 1e opzet van je cv. Deze ontvang je in PDF-formaat. Laat deze rustig bezinken, daarna plannen we een vervolgafspraak om je feedback te bespreken en direct te verwerken.

h

3. EINDVERSIE

De definitieve versie ontvang je in PDF- én Word-formaat, incl. bijpassend briefsjabloon. Daarna trek ik dezelfde lijn door naar je LinkedIn profiel, en we bespreken samen jouw persoonlijke sollicitatiestrategie!

KLANTERVARING

Anke: “Als er iets belangrijk is bij het solliciteren, is het dat je trots kunt zijn op je cv. Een mooi cv geeft je extra zelfvertrouwen en maakt solliciteren leuker. Een maand nadat ik het prachtige nieuwe ontwerp van Paulien ontving, heb ik al een nieuwe aanstelling. Ik weet zeker dat het mooie cv heeft bijgedragen. De online samenwerking en aanpak van Paulien was helder, duidelijk en… persoonlijk!”

KLANTERVARING

Ila: “Wat ben ik blij met mijn huidige cv. Het is Paulien gelukt om de essentie uit mijn werkervaringen te halen en dit beknopt en leesbaar in een fris uitziend cv te plaatsen. Het was echt een uitdaging, enerzijds vanwege mijn lange carrière en daarmee meerdere werkgevers en anderzijds de verschillende functies en rollen die ik heb vervuld. Het resultaat mag er zijn en ik heb er al vele complimenten over gekregen!”

 

KLANTERVARING

Britt: “Ik werk al 7 jaar als interim adviseur, trainer en projectmanager en kreeg mijn vele opdrachten maar niet overzichtelijk in mijn cv. Paulien vond een manier om kort en bondig te laten zien wat mijn toegevoegde waarde en werkwijze is, in een op maat gemaakt ontwerp dat bij mij persoonlijk én bij mijn huisstijl past. Ik ben er ontzettend blij mee en raad Paulien dan ook regelmatig aan bij collega’s!”

 

KLANTERVARING

Kathleen: “Wanneer je zeker niet de enige bent die reageert op een interim HR-opdracht, is het belangrijk dat je cv opvalt. Ook als ervaringsdeskundige is het dan goed om de hulp van een échte specialist in de persoon van Paulien in te schakelen. Slechts aan de hand van een aantal basisvragen en het doornemen van mijn ‘oude cv’ wist Paulien in één keer de spijker precies op de kop te slaan.

Het resultaat mag er zijn en ik heb al vele complimenten ontvangen. Met dank aan Paulien valt mijn cv nu meer op en ziet de lezer in één A4 wat ik te bieden heb.”

WAT KOST DAT?

Ben ik een koopje? Nee. Ben ik de investering waard? Ja! Dat zeg ik niet om arrogant te doen, maar na 700 cv’s weet ik waar ik het over heb. Noem het zelfkennis en zelfvertrouwen 😉 

Zie mij als jouw persoonlijke marketeer en sollicitatie-cheerleader. We bekijken samen hoe we jou het beste in de markt kunnen zetten en ‘verkopen’. Mijn werk is pas klaar, als jij net zo zelfverzekerd bent over je eigen toegevoegde waarde als ik! Die investering verdien je snel terug, als jij in no time je droombaan binnenhaalt.

Ik heb ruimte voor 2 cv trajecten per maand, ik werk daarom alleen met dit totaalpakket. Dit tarief is inclusief BTW

NB: Veel werkgevers hebben opleidingsbudget voor hun werknemers, je kunt navragen of je hiervoor in aanmerking komt. Ontslagen of boventallig? Dan kun je je transitievergoeding hier ook voor inzetten!

EERST ZELF PROBEREN?

Dat kan! In mijn online atelier leer ik jou om zélf een sterk cv te schrijven en ontwerpen! Niet alleen superleuk om te doen, het geeft je ook een stuk meer zelfkennis en zelfvertrouwen 😊 Investering: € 175,- incl. BTW, klik hier om direct aan de slag te gaan.

 

EERST ZIEN, DAN GELOVEN?

In mijn portfolio vind je een greep uit de ruim 700 cv ontwerpen die ik tot nu toe maakte. Alles is mogelijk, ieder cv is uniek!